ℜ𝔬𝔢𝔩𝔢𝔳𝔢𝔩𝔡 (ℌ𝔬𝔪𝔢)

B este naamgenoten, we zouden het erg leuk vinden als u even de tijd wilt nemen te kijken of u of uw stamboom raakvlakken heeft met de Roelevelden op deze website. Voor dit onderzoek kunt u eenvoudig gebruik maken van onze online 'Stamboom' met daarin een samenvatting van alle Roelevelden die wij tot nu toe in kaart hebben gebracht.
Onze stamvader is Abraham Kryns ?Roervelt? (1610).
Hoe spannend zou het zijn om gezamenlijk de stamboom van Roeleveld steeds verder uit te breiden en aan te vullen. Benieuwd, lees dan over 'Struinen door het verleden'!
Bent u ook nieuwsgierig naar wat wij al te weten zijn gekomen over de oorsprong van de naam Roeleveld kijk dan bij de menu optie 'De naam Roeleveld'! 'De vertakkingen' vertellen iets over de verschillende Roeleveld takken die elkaar reeds gevonden hebben. De 'Familieverhalen' geven een aantal mooie, spannende en interessante vertellingen uit de geschiedenis van de naam Roeleveld.

Alvast bedankt,
Roeleveld
Indien u wilt reageren mail dan peter@proeleveld.nl


Ter decoratie een foto een kompleet gezin Roeleveld gemaakt op 28 mei 1930.

Memorabilia
M emorabilia
Gedenkwaardige objecten & de naam Roeleveld

1572

1767

1915


Wilt u graag op de distributielijst van de nieuwsbrieven over de geschiedenis van de naam Roeleveld stuur dan uw e-mail naar ons!