ℜ𝔬𝔢𝔩𝔢𝔳𝔢𝔩𝔡 (ℌ𝔬𝔪𝔢)

W at leuk dat je deze website over de familienaam Roeleveld hebt gevonden. Ben je naamgenoot of verwant met onze familienaam of misschien gewoon geïnteresseerd, blijf dan even hangen. Op deze website is namelijk een schat aan informatie over de Roelevelden te vinden.

Wil je graag weten of jij raakvlakken hebt met de Roelevelden op deze website ga dan naar de optie 'Stamboom'. Daar kan je door een database heen bladeren met daarin alle Roelevelden die wij tot nu toe in kaart hebben gebracht. Daarnaast is de zelfde informatie in pdf-vorm beschikbaar en te downloaden.
Onze stamvader is Abraham Kryns ?Roervelt? (1610).
Hoe spannend zou het zijn om gezamenlijk de stamboom van Roeleveld steeds verder uit te breiden en aan te vullen. Benieuwd, lees dan over 'Struinen door het verleden'!
Ben je ook nieuwsgierig naar wat wij al te weten zijn gekomen over de oorsprong van de naam Roeleveld kijk dan bij de menu optie 'De naam Roeleveld'!
'De vertakkingen' vertellen iets over de verschillende Roeleveld takken die elkaar reeds gevonden hebben.
De 'Familieverhalen' geven een aantal mooie, spannende en interessante vertellingen uit de geschiedenis van de naam Roeleveld.

Alvast bedankt,
Roeleveld
Indien u wilt reageren mail dan naar peter@proeleveld.nl


Ter decoratie een foto een kompleet gezin Roeleveld gemaakt op 28 mei 1930.

Memorabilia
M emorabilia
Gedenkwaardige objecten & de naam Roeleveld

1572

1767

1915
Laatste versie: 24-Sep-2023 Vier nieuwe familieverhalen, aanvulling Familiearchief, nieuwe stamboom uitdraai (24-09-2023)


Wilt u graag op de distributielijst van de nieuwsbrieven over de geschiedenis van de naam Roeleveld stuur dan uw e-mail naar ons!